(Android/iOS) Best Fiends - Match 3 Puzzles codifică mai multe pietre prețioase
Feb 28, 2022 19:11:40 GMT -5
Post by haforcamptroful on Feb 28, 2022 19:11:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică mai multe pietre prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends - Match 3 Puzzles 2022 version ▞▞▞
Este destul de distractiv, dar naibii de chestia are atât de multe ferestre pop-up care încearcă să te facă să plătești pentru ceva, încât nu merită cu adevărat. Nu vreau chei, nu vreau aur, nu vreau să arunc zarurile. Vreau doar să fac un joc de puzzle.
Joc distractiv! Îmi place cum POȚI viziona reclame pentru extra, dar NU TREBUIE să vizionezi reclame
Este necesară afișarea actualizării. Am fost la actualizare, nicio actualizare disponibilă. Reveniți la joc și nu pot continua, deoarece arată că este necesară actualizarea. Cred că am terminat cu acest joc.
Cel mai bun
Iubește jocul. Mă întrebam dacă există planuri de a adăuga opțiuni pentru cei cu dizabilități? Poate ca să putem evidenția o selecție de blocuri și să avem un buton pentru a confirma sau anula selecția? Ar face mai ușor pentru cei care au dificultăți în folosirea mâinilor.
Devin dependent de asta. Acum aștept cu nerăbdare să joc pentru a vedea care va fi următoarea provocare că îmi plac nivelurile de dificultăți ici și colo
Iubește acest joc! Întotdeauna apar lucruri noi și provocări și îmi place că nu există reclame de jucat!
Aș da acestei aplicații 5 stele dacă nu ar exista atât de multe reclame. În general, jocul este uimitor, sunt dependent de acest joc. Este puțin cam întârziat, dar asta ar putea fi din cauza dispozitivului meu. Recomand Best Fiends tuturor, la orice vârstă. Indiferent dacă o persoană are 5 ani sau 65 de ani, sunt destul de sigur că i-ar plăcea acest joc. I-am arătat acest joc mamei mele, l-a descărcat și acum este complet dependentă. Micile creaturi sunt super drăguțe și adorabile. Recomand 100% oricui. ★★
Cel mai bun
Iubește jocul, dar pentru a viziona videoclipuri pentru a obține un joc suplimentar începe să întârzie. Joacă mult timp și încă rămâne în urmă și mă lasă de la linie. Îmi pierd ratingul de fiecare dată, am fost eliminat înainte de a putea juca un singur joc și pierd energia pentru a juca de trei ori chiar astăzi.
Distracție și fără reclame decât dacă doriți să le vizionați. Personajele sunt drăguțe, iar nivelurile sunt provocatoare.
Best Fiends - загадки 3 в ряд Казуальные dkp
Au o opțiune de asistență, dar când le spui că ai probleme cu ei, te ignoră. M-am saturat. Am pierdut bani, timp și am devenit atât de frustrat. Dar când am intrat de 2 ori ieri și am jucat de cel puțin 3 ori și a trebuit să plec, apoi m-am întors, să găsesc de unde iei cadouri și au trecut patru zile și nu a fost prima dată. S-a întâmplat iar și iar. Dacă ceva nu se întâmplă curând, renunț.
Best Fiends - Match 3 Puzzles Alkalmi nqs
Jocul este minunat și are câteva caracteristici uimitoare, dar plângerea mea se referă doar la momentul în care jocul se întrerupe la întâmplare, dar indiferent, acest joc este grozav
Excelent!
Am descărcat anterior acest joc de câteva ori și de fiecare dată ajung să-l dezinstalez. Deși este gratuit pentru a juca și are evenimente care să te ajute, există multă nedreptate în legătură cu acest joc. Mă uit la secvența și la modul în care cad și am observat o mulțime de schimburi de locuri. După nivelul 200, trebuie să folosești aurul sau nu poți câștiga. Mi-a luat de 17 ori să bat un nivel și am depășit asta la acesta. Dacă nu plătești, nu poți câștiga. Jocurile ar trebui să fie distractive. Nu acesta. dezinstalând din nou.
Best Fiends - Match 3 Puzzles Casual cuas
Best Fiends - Match 3 Puzzles Опуштене buha
Am încercat ore întregi ca upgrade-ul să se termine și nu se va finaliza descărcarea. Ma scoate din sarite.
Dezinstalat. Este un joc de puzzle drăguț și drăguț care pierde timpul, dar este foarte murdar de bani, iar nivelurile superioare devin plictisitoare pentru că trebuie să le joci din nou și din nou până când norocul extragerii ia drumul. Desigur, ai putea cheltui tone de bani pentru a depăși cu ușurință fiecare nivel dacă ești în așa ceva. În cele din urmă, vei întâlni niveluri care pur și simplu nu pot fi depășite fără stimulări artificiale. În concluzie, este o provocare până la un punct. Atunci este doar noroc și defrișare de bani.
Superr
E puțin greu să obții vieți suplimentare. De asemenea, toate reclamele și ferestrele pop-up pentru a face achiziții etc. le-am dezinstalat
Iubesc jocul și grafica. Nu mai este plăcută. Jocul devine foarte greu fără power-up-uri. Puteți trimite cu ușurință ore doar încercând să treceți de 1 nivel. Nu merită decât dacă cheltuiești bani.
Joc acest joc din 2014. Este nevoie de timp și este gratuit. Doar dacă vrei să plătești bani la alegere. Iubesc absolut!
Relaxant
De la ultima actualizare, ori de câte ori încerc să învârt diavolul norocului, să învârt chei suplimentare sau să activez o mișcare suplimentară, jocul se retrage și îmi pierd rotirea sau mișcările suplimentare. CÂTEA LUNI MAI TÂRZIU ȘI ACEEAȘI PROBLEME. REZOLVĂ PROBLEMA!
Evo Pop پزل igs
Îmi place jocul.
Acest joc a fost distractiv mult timp. Am jucat zilnic și chiar mi-am întrecut partenerul pentru a vedea cine putea ajunge cel mai departe și cu cele mai multe personaje.Ne dădeam reciproc sfaturi și trucuri pentru a depăși nivelurile, iar nivelurile erau din ce în ce mai greu de jucat. Mi-a plăcut provocarea. În cele din urmă, a devenit o pălărie veche și provocările au devenit prea greu pentru a trece în doar o zi sau două, așa că în sfârșit am dezinstalat. Dar dacă aș putea să o iau din nou de la început, cu siguranță aș descărca din nou.
Best fiends joc puzzle gratuit
M-am îndrăgostit de ea până acum. Mi-aș fi dorit doar ca meteoriții albaștri să fie dați mai abundent. Poate reușești să schimbi unele cu cealaltă culoare?
Nivelul 2715 și nu am cheltuit niciodată un ban. Recompensele și mini-jocurile îl mențin incitant și te ajută să treci de niveluri dificile
Poate fi o provocare și ușor în același timp. Îmi place foarte mult să joc când am timp, deoarece odată ce încep să joc, pierd toată noțiunea timpului.
Niveluri excelente, obiective atinse fără a cheltui USD și nu sunt supraîncărcate cu anunțuri.
Întotdeauna vă cer să „cumpărați”. Odată ce te apropii de nivelul 200, devine extrem de dificil să mergi mai departe, iar cerințele de cumpărare devin mai frecvente. Așteptați-vă până la 20 de încercări înainte de a trece la nivelurile următoare.
E super jocul,dar de ce nu il pot actualiza?
Il actualizati prea mult ...prea multe actualizari ...in rest ok
A trebuit să-mi schimb recenzia. Se pare că cu cât ajung mai sus în joc, în prezent la nivelul 670, cu atât trebuie să cheltuiești mai mulți bani și nu sunt de acord cu asta. Desfacem barajul plictisit jumătate din timp și nu se întâmplă nimic cu melcul. Sunt dependent de acest joc de ceva timp și îl folosesc pentru a ajuta cu anxietatea, dar îmi înrăutățește anxietatea. A fost distractiv cât a durat, probabil că va fi ștergerea jocului.
Acest joc este provocator și foarte distractiv. Problema mea este că, când ajungi la un anumit nivel, întotdeauna ai nevoie de 1 mișcare mai mult decât ceea ce este dat sau câștigat, ceea ce îți cere să cheltuiești bani pentru a cumpăra aur. Știu că acest joc este aleatoriu/are o anumită sumă de noroc, dar nu mă pot abține să nu cred că programatorii l-au conceput astfel încât să ai mereu nevoie de o mișcare mai mult decât ceea ce ai. Și deși aceasta este o mișcare de design cu adevărat inteligentă, strică distracția pentru utilizator și va fi motivul pentru care am renunțat la joc.
Grafica bună, imaginație, ... Drăguț.
Dragut!
Nu imi merge , nici nu pot intra in joc
A fost distractiv pentru aproximativ 230 de niveluri, apoi raportul cost-beneficiu sa schimbat... și a devenit o cheltuială prea mare. A avea niveluri în care nu există suficiente ture, fără a cheltui $$, de finalizat a devenit o povară. Și cu prețul pentru „ofertele lor de cinci minute” a fost cu adevărat atrăgător. Bună treabă pentru echipa de proiectare, ofertă proastă pentru portofelul meu. Deși mi-a plăcut experiența până în acel moment.
Am devenit dependent de acest joc! Mi-a plăcut foarte mult să joc! Dar prima dată când am cumpărat un pachet, părea că nu reușesc să rezolv un puzzle sau să finalizez o misiune fără să cumpăr lingouri de aur sau un alt pachet. Preturile sunt rezonabile dar nu imi permit sa platesc tot timpul! Puzzle-urile devin aproape imposibil de rezolvat. Sau le rezolvați și mai aveți 6 mișcări pentru a ucide un melc, nu puteți!! Acesta este doar un mod de a FLUSTRARE! DEZINSTALĂ APLICAȚIA!☹️
Bine