Post by haforcamptroful on Feb 28, 2022 19:08:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
Ben sırf lobiden oynuyom
O kadar harika değil, süper meşgul
Temple Run 2 Action tww
Güzel bir oyun Grafiklerin maşallahi var
Oyunu açtığım yerde bir sorun var ve çöküyor Lütfen bunu düzeltin saatlerimin çoğunu pixel gun 3d indirerek geçirmek istemiyorum
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Jangovar hyc
bu oyun benim tüm oyunlarımı silmeme neden oldu ve hala yüklememe izin vermiyor, yüklemeye çalıştığımda bana diğer eşyalarımı kaldırmamı söylüyor, keşke ona sıfır yıldız verebilseydim berbat bir yorum!!!!!
Güzel ve bennim diz üstü bilgisayarim var ortada olmayan güzell tavsiye ederim
Oyunmükemmel kasma 0 kesinlikle tavsiye ederim
Berbat kopyalamışlar
Video daha uzundu kesmek zorunda kaldım. İyi seyirler.▻Serinin Bütün Bölümlerini İzle : goo.gl/exJI93 ...
Pixel gun kadar iyi değil ama idare eder
Piksel tabancası 3D'nin kötü kopyası.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Action gcnn
75 kredi VIP'yi neden kaldırdınız, kredilerin artık yararlı bir amacı olmadığı için lütfen geri getirin, bu oyun pixel gun 3D gibi Pay2win olmaya başlıyor ve kimse bunun olmasını istemiyor
oyun korkunç
Bu oyunun çöp olacağını düşündüm ama gerçekten değil
Oyun çok kötü ya Vallaha da giremiyoruz
Pixel gun daha iyi
Bu oyun efsaneeee
Merhaba Vulcron bu oyun çok güzel, zevkli ve bağımlılık yapıyor ama birkaç bug var ve ayrıca topluluk çok zehirli lütfen bu oyunu düzeltin.
can sikildisi
Bitirdim... BİTTİ... BEN A M D O N E!! bu, Pixel Gun 3d'nin bir kopyasıdır. BÜYÜK bir uygulama. 227 mb (çok fazla alan) alır ve Pixel Gun 3d daha büyük bir uygulama oyunu olabilir (neredeyse 3 gigabayt) ama buna değer. en iyi grafiklere sahip ve bir RPG ve şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun. lütfen bu oyunu silin
Indir Pixel Strike 3D - FPS Gun Game - En Son Sürüm 9.2.0 Android Için Vulcron Tarafından - fps çok oyunculu savaş royale! çevrimiçi oyna ve
Vuruş kutularını düzelt onları vuramıyorum ama her seferinde vuruyorlar ve orada oturup tüm MAG için doğrudan bir vuruşla onları vuracağım ve ölmüyorlar bu çok can sıkıcı çünkü onları öldürsem bile alıyorum Bunu göstermek için yaklaşık 5 saniye ve o zamana kadar beni de öldürdüler
Bu oyunu beğendim güzel ama bir maça girmeye çalıştığımda tüm oyunum çöküyor lütfen bunu düzeltin ve 5 yıldız vereceğim
Helal olsun çok güzel bir oyun güzel oyun plss daha fazla manzara 😁😁😉😉
Yüklemesi 15 dakika sürdü ve oyuna girdiğimde bazen beni dışarı atıyor
Bu oyun bana hesabımı geri vermeyecek
Çöküyor ve beni uygulamadan atıyor lütfen bunu yakında düzeltin
Lütfen hatayı düzeltin otomatik ateşleme Ateşleme düğmesi açıkken, basmasam bile ateş ediyor
4 veya 5 yıl sonra gane'i kurduktan 3 gün sonra ve hatalar alıyorum, yükümü değiştirmeye çalıştığımda beni tekmelemeye devam ediyor, bu sadece boş, mp40 ve belki rpg aldığımda bu bana olmaya başladı
Silahlara bug oluyo dragonbraeth gelmedi MİLLET İNDİRMEYİN OYUN ÇOK BUGLU
Bu oyun bir aldatmaca, Google'da giriş yapmaya çalışıyorum, başarısız oldu, eski hesabım sonsuza kadar gitti ve 30 dolar harcadım lütfen bunu düzeltin
Kanka. Sürekli hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum ama şimdi hesabım gitti, Google play ile giriş yapmayı denedim ve geri geldikten sonra hesabı bıraktım Google play hala giriş yapmadı, cihazımla giriş yaptım HANGİ DÜŞÜNMEM GEREKİYOR YAPTIK. TÜM İLERLEMEM GİTTİ ve artık isimlerim "VulcronForever", lütfen bunu düzeltin
Bu çok op bir oyun ve bu oyunu çok seviyorum çünkü Minecraft'ı da seviyorum
Piksel silahı ve alini
Tamam görünüyor. Oynayabileceğiniz diğer oyunlar kadar iyi çalışmıyor ve kontroller garip. Sizi solak olarak başlatıyor ve sadece üzerinde yürüdüğünüz joystick ile nişan alabiliyorsunuz. Ekranın diğer tarafı nişan almanıza izin vermiyor, sadece orada durun. Ekranın sol tarafına nişan alman gerekiyorsa neden joystick'i orada tutuyorsun? Solak mı oynamam gerekiyor? Solakların baskın el orritasyonu nedeniyle daha iyi oynama şansı var mı?
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Akční bbi
Yani glitchy oyunu açmıyor.
inşallah güzel bir oyundur aradaşım çok seviyor