Post by haforcamptroful on Feb 28, 2022 18:43:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman The Flash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman The Flash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje więcej kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Stickman The Flash 2022 version ▞▞▞
Lla Llllwll Wszystkie Wszystkie Qoq Opp Qkkka Lkkkklkkkkkookkokkkkkkkkkkk
Średni
Dobrze
Tak bardzo kocham tę grę, jest to najlepsza gra typu stickman, w jaką kiedykolwiek grałem, więc daję jej 5 gwiazdek, ponieważ programiści na to zasługują ....... Polecam tę grę miłośnikom gier, ale mam problem z graniem na ekstremalnym poziomie, ponieważ okresu ładowania działa, który można naprawić, być może włączając go i wyłączając, gra byłaby najlepsza.
Byłaby to świetna gra, sterowanie jest do bani, bo gdy na całym ekranie dzieje się zbyt wiele, ciągłe stukanie wszędzie blokuje widok ekranu i oczywiście po prostu nieuchronnie wybuchasz i umierasz
Ta gra jest najlepsza. Bez wątpienia... ale niestety jedno uderzenie ko dosłownie rujnuje grę... to znaczy... uczyńmy to uczciwe dla nas, gracza i dla gry.
Jest to dobre dla upływającego czasu, ale moją jedyną niechęcią jest to, że sterowanie czasami sprawia, że uderzam wroga, zamiast uciekać z drogi, często mnie kończąc. Poza tym to dobra gra
Podoba mi się ta gra, ale jest jeden duży problem, dlaczego mówisz, że wróg buduje swoje miejsce, do którego nie możesz wejść
Game Stickman vs zombie. Graj za darmo - Darmowe gry online
The stickman with special abilities. Control a stickman who can move faster than a ninja, defeat shadow warrior enemies coming from the dark world and
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulyasiya duyv
Clark Kent Superhero, Stickman Hero, Bohater akcji, czarny png ... Captain Phasma, Flash, Hawkgirl i Black Panther, Clark Kent Mask Superwoman Superhero,
Twoja aplikacja jest do bani, powinieneś zrobić kciuk i przycisk ataku idiota
Nigdy, przenigdy tego nie instaluj. To niesprawiedliwe, a wrogowie cię zastrzelili, a ich zabicie wymaga 10000000 strzałów. A tak przy okazji, krzyki umierających wrogów są po prostu niepotrzebne.
Polecam grę ale jest minus mały.. to że jest dużo reklam. ❤️ Oceniam ją na 5
hg
Naprawdę podobała mi się gra .gra jest pełna zabawy
Wielkie bitwy
Niesamowita gra, dobra FPS, ale z czasem staje się nudna.
Dobra gra
To dobrze, ale odblokowanie peleryny jest trudne, ponieważ jeśli odblokujesz pelerynę i poziom, tylko peleryna zostanie odblokowana
Dałem mu 3 gwiazdki, ponieważ klikam miecz i płaszcz, NAWET NIE DZIAŁA, proszę naprawić ten błąd, proszę
Zabawne i miłe
Ta gra jest sfałszowana, jest zła i nigdy więcej w nią nie zagram
Stickman The Flash Action ltm
3/10
Błąd gry
To bardzo dobra gra, jest zabawna i ekscytująca. Ale jedynym problemem jest to, że nie zapisuje, kiedy wychodzisz i wchodzisz ponownie, zaczynasz od zera, to jest naprawdę denerwujące i jest to duży minus gry, mam na myśli, kto chce grać w to samo w kółko bez żadnego postęp. Proszę to naprawić
Trochę za ciężko dla szefów i nigdy nie mogę ukończyć bossa 3 4
Ta gra ma wiele błędów, a niektóre poziomy są trochę niemożliwe, tak jak łucznik tylko skacze i spamuje łuk, a ja muszę dać mu jakieś 50 ciosów, żebym mógł go zabić, ale potem będzie więcej 50 bossów do walki, jak kiedyś był bossami 1 na 5, jak mam wygrać, dali mi 1 trafienie, cała moja zbroja zniknęła, a potem kolejne trafienie i nie żyję, powiedz mi...
Stickman The Flash Action mkix
Czy wiesz, że gra nie jest płynna?
Kupa śmieci to żart 😂🤣🤣🤣
Ta gra nie ma sensu
Dziękuję Ci
Stickman The Flash Action ypx
Dobra
To jest fałszywa gra, ale mam całą broń
Stickman Bike Runner. Gra o Stickmanie na rowerze górskim jadącym pod. StickMan Jump Fun. Stickman Jump Fun to wciągająca gra. Stickman Fighting 2.
To naprawdę świetnie
Nawet się nie uruchamia, tylko pokazuje gry Stormhit, a następnie się zawiesza